Bureaustoelen om te bewegen

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om stil te zitten maar is gemaakt voor beweging en variatie. In de huidige samenleving zitten we ons hele leven zonder voldoende zorg voor de natuurlijke behoefte van het lichaam aan activiteit. Daarom hebben we niet langer stoelen nodig die ondersteunen maar zit-oplossingen die beweging en variatie stimuleren. De overtuiging dat dynamische ergonomie  de enige oplossing is voor zowel lichaam en geest.

Bovenstaande filosofie is terug te vinden in het programma van HÄG. De bureaustoelen zijn ontworpen voor het moderne werk waar gebruikers een stoel nodig hebben die probleemloos aangepast kan worden aan verschillende behoeften. De stoelen kunnen eenvoudig worden ingesteld, ongeacht gewicht of lengte. Zitdiepte, rugleuninghoogte en de armleggers worden bv bij de H03 met 1 enkele handeling gewijzigd terwijl de stoel extreem mobiel blijft. Met een ingenieus eenvoudige schommelmechaniek bent U altijd in balans en klaar voor de volgende beweging. De beweging start vanuit de voeten en stimuleert afwisselende zithoudingen en een dynamisch gebruik van de stoel. Deze manier van bewegen is zo vanzelfsprekend dat U er niet eens bij na hoeft te denken.

Ook de Balans doet beseffen dat een stoel niet zomaar een stoel is. Door van zithouding te veranderen krijgt U grotere bewegingsvrijheid en een natuurlijkere zithouding. Deze kniestoel helpt U te bewegen en om afwisseling in Uw houding aan te brengen terwijl U werkt.

De H05 lijkt een levende bureaustoel, een goede burostoel voor beweging en variatie die erg gemakkelijk te bedienen is. Een handel en draaiknop zijn genoeg om de stoel uitstekend in te stellen. In plaats van talloze hendels en knoppen kunt U hier met slechts 1 knop de zitdiepte, de hoogte van de rugleuning en het synchroonmechanisme instellen terwijl U op de stoel zit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*