Catering op tientallen meter hoogte

Mensen die het durven een diner op 80 meter hoogte of zelfs hoger kunnen het wagen in het voorjaar of in de zomer. Degenen die niet willen wachten kunnen de zitplaatsen ook laten verwarmen en op grote hoogte dineren, ook in de winter. In meer dan dertig landen wordt dit idee reeds toegepast, dus ook in Nederland.

Voor een diner op grote hoogte kunnen meer dan twintig personen deelnemen, tafels en stoelen worden met een kraan in de hoogte gehesen. De koks van de catering die de maaltijden bereiden nemen plaats in het midden.

Voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers een onvergetelijke diner willen bezorgen is dit een leuk cadeautip voor de komende feestdagen. Wie het niet waagt in de hoogte kan voor catering Limburg kiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*