Daisy Roots slofjes zijn traditioneel, modern en eigenzinnig

,

Baby-en kinderslofjes voor kinderen tot 4 jaar oud.

Daisy Roots slofjes CopterDaisy Roots Slofjes Birds

Daisy Roots richt zich op het bieden van comfort en warmte met de veiligheid en het milieu in gedachten. Door het gebruik van het allerbeste zachte chroomvrije leer zorgen zij ervoor dat de voeten van uw kind hun natuurlijke ontwikkeling voort zetten. De kleurstoffen die gebruikt worden voor de mooie kleurenreeks zijn veilig en niet giftig. Zij zijn daarmee het enige Britse merk dat veilig en eco-vriendelijk leer gebruikt.

Niet alleen bestaat het assortiment van Daisy Roots uit leren slofjes, maar ze hebben ook wasbare fleece slofjes.

Binnenkort plaats Samanthas een bestelling van deze mooie zachte en zeer gewilde slofjes. En u kan meebestellen met 15 % korting. Dus bent u nog op zoek naar een leuk kerstkado? Twijfel dan niet langer en zorg dat uw bestelling en betaling voor 27 november 20:00 binnen is.

Voor meer informatie, bestellingen en het assortiment http://samanthas.nl/blog/index.html

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*