DE JÄGERLAND TOUR GAAT NAAR LUX

Schrijf je snel in op http://jagerland.nlEr staat weer een nieuwe editie van Jägerland voor de deur. Deze keer begeven wij ons voor de tweede maal naar het centrale hart van Nederland: Utrecht. Op 16 december, om precies te zijn. LUX is een afgrijselijk mooie werfkelder, afgesloten van alle wereldse geluiden en pal aan de karakteristieke Oudegracht. Natuurlijk zijn er nog meer redenen om je naar Utrecht te begeven. We geven je er vijf: Andy Butler – inderdaad, die man van Hercules & Love Affair -, acidbaas Funkineven uit Londen, jaren ’90-fiel HyperHyper en de Utrechtse talenten SHMLSS. De vijfde reden blijft nog even geheim – we houden immers van geheimen. Reden genoeg om het leven te vieren in de Domstad. Het enige wat je hoeft te doen, is je inschrijven om kans te maken op die e-tickets.

Tickets
De tickets voor alle events van de Jägerland Tour kosten niets, maar zijn uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Groningen voor nop te feesten, dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Locatie: Lux, Utrecht
In LUX gaat Jägerland letterlijk de underground van Utrecht verkennen, aangezien deze club van oudsher een middeleeuwse werfkelder is. Hij ligt dus recht onder de straten, gebouwen en andere plekken die het daglicht te zien krijgen. Tegenwoordig is LUX omgebouwd tot één van de meest brute clubs die Utrecht rijk is. Ook staat deze midden in het centrum, zodat zelfs de grootste Domstad-leek het moeiteloos kan vinden. De club is namelijk gelegen aan de gracht en zo’n vijf minuten lopen vanaf Centraal Station. Kijk maar op de kaart:

 

 Programma


ANDY BUTLER (HERCULES & LOVE AFFAIR, US) DJ SET

Andy Butler, de belangrijke man achter de sensatie Hercules & Love Affair, gaat je gehooringang verwennen met een bezielde mix van house (Chicago, New York), acid en disco.

 
FUNKINEVEN (UK)

Funkineven is de nieuwe house-sensatie uit Engeland, afkomstig uit het Eglo-nest van onder andere Floating Points. Deze Londenaar deelt rake vuistslagen uit van grommende acid, electro en boogie.

  

HYPERHYPER (NON RECORDS)

Deze Hilversumse DJ staat bekend om zijn diepe voorliefde voor de jaren ’90. Mocht je toen nog niet op stap van papa en mama: geen zorg. HyperHyper doet het nog eens dunnetjes over. En hoe!

SHMLSS

Jägerland wordt een thuiswedstrijd voor deze twee Utrechtse heren. Ze zijn pas twee jaar bezig, maar klinken vaak als doorgewinterde dj-sauriërs, mede door hun brede en verrassende muziekkeuze. Check deze mix bijvoorbeeld!

Jagerland.nl
De Jägerland Tour is onderdeel van het platform Jagerland.nl. Hier vind je alles over uitgaan en goede feesten in het bijzonder. Er zijn dagelijks verse blogs te lezen, fotoreportages van de Jägerland Tour te zien en tickets voor de beste festivals te winnen. Daarnaast zijn er afleveringen te zien van de populaire series ‘My Son The DJ’ en ‘De Aard van het Feestje’. www.jagerland.nl

 

Overzicht info:

Naam: Jägerland Tour – Utrecht

Datum: Vrijdag 16 dec 2011

Locatie: Lux, Utrecht

Programma: Andy Butler, Funkineven, HyperHyper, SHMLSS

aanvang: 23:30 uur
sluit: 5.00 uur

Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via www.jagerland.nl)

Minimum leeftijd: 21

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*