Decoratieverhuur decoreert ecologische kerstboom

Een decoratieverhuur bedrijf heeft in Brussel op de Grote Markt een gigantische kerstboom geplaatst. De boom is maar liefst negentien meter hoog, is zestig jaar oud en weegt vijf ton. De boom is afkomstig uit een ecologisch beheerd bos. Om de boom op de Grote Mark te installeren kwam uitzonderlijk transport van pas. Een team van ongeveer twintig werknemers heeft geholpen de kerstboom midden op de markt op te stellen.

Een decor verhuur zal nu met de decoratie van de kerstboom beginnen. Rondom de kerststal zullen er nog kleinere exemplaren van kerstbomen komen te staan. De ecologische kerstboom is voorzien van een PEFC label en is afkomstig uit een duurzaam beheerd bos. Hiermee wil Brussel het internationale jaar van de bossen voor dit jaar steunen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*