Detacheringsbureau ADS Ertner uw partner voor het detacheren van technisch personeel

, ,

Detacheringsbureau
De redenen om te kiezen voor detachering zijn er volop. Zo kunt u met gedetacheerden snel inspelen op een bepaalde vraag of benodigde expertise, zonder dat u een langdurig contract hoeft aan te gaan. Daarom wordt altijd al aanbevolen om een gedeelte van uw personeel op detacheringsbasis aan te nemen, zodat u snel kunt inspelen op mindere tijden. Dit argument gaat natuurlijk nog sterker op in deze economisch en financieel onzekere tijden.

ADS-Ertner heeft een grote afdeling detachering gespecialiseerd in technisch personeel en zenden uit naar onder meer architectenburo’s, ingenieursburo’s, aannemers, installateurs en nutsbedrijven.
ADS-Ertner heeft gedetacheerden die kunnen functioneren als:
Projectleider
Engineer
Constructeur
Werkvoorbereider
Calculator
Tekenaar

Indien nodig leveren wij ook volledige Cad-werkstations met AutoCad, Nordined, Stabicad, Microstation, StruCad en Prosteel.

Tekenbureau
Naast het inhuren van personeel is het bij ADS-Ertner ook mogelijk om uw tekenwerk uit te besteden. Tekenbureau ADS maakt en onderhoudt uw tekeningen. Van het beheren van uw tekeningen tot en met het maken van de revisies. ADS is hierbij uw tekeningbeheersysteem.
Uw tekeningenpakket op één centrale plaats waarbij de uitgave, de verwerking en de controle beheerst worden. De status en de bewerking is hierbij ten alle tijden inzichtelijk. Tevens worden de doorlooptijden van werkzaamheden nauwlettend in de gaten gehouden.

3D Ontwerpen
ADS is van mening dat in tijden waar de kosten zo laag mogelijk moeten blijven en de kwaliteit nog steeds boven aan staat, er een zo goed mogelijke samenwerking zal moeten zijn tussen de architect, de constructeur en de installatie adviseur. Om dan ook de coördinatie van de uitvoering voor een groot gedeelte eerder in het ontwerp te laten gebeuren, is ADS van mening, dat discussies en knelpunten veel eerder en beter opgelost kunnen worden. Om dit te realiseren is ADS begonnen met zijn ontwerpen in 3D aan te bieden. Dit wordt gedaan in Revit MEP. Door de ontwerpen 3 dimensionaal op te zetten, kunnen in het ontwerpstadium knelpunten als onder andere vrije ruimte, technische ruimte, transportgebieden in gangen en dergelijke nauwkeurig in beeld worden gebracht, al voordat men begint met de bouw. De ontwerptijd en noodoplossingen in de bouw zullen hiermee dan ook sterk verminderd worden. Door op deze manier te ontwerpen, ontstaat er tevens een gedetailleerde kostenbeheersing welk continu met het ontwerp mee groeit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*