Energielabel woning van F naar A

Het steenkoud hebben in de winter en bloedheet in de zomer, is voor bewoners van een bepaalde gemeente in Nederland verleden tijd. De woningen hebben nu een energielabel woning A in plaats van F, mede doordat er nieuwe hr ketels zijn geplaatst. De bewoners van de huurwoning kunnen een verwarming huren. Door deze vooruitgang hoeven de huizen niet meer gesloopt te worden en kunnen ze zelfs veertig jaar verder.

Terwijl de verbouwing ongeveer drie maanden duurde zaten de bewoners in een vakantiehuisje op een nabije vakantiepark. De huizen zijn behalve van nieuwe hr ketels, een nieuw dak, dubbel glas, nieuwe dikkere vloeren en muren met isolatie, ook voorzien van een zonneboiler.

De bewoners van de opgeknapte huizen verheugen zich al een beetje op de komende strenge winters.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*