Exclusief in Nederland de online Danish Design winkel van Alfems

Alfems is de nieuwe on-line winkel in Nederland op gebied van Scandinavian Design. Graag laten we u kennis maken met de bijzondere, duurzame  en hoogwaardige design producten uit Denemarken.

Alfems verkoopt een beleving. Achter  al onze producten en  partners, schuilt een bijzonder verhaal. Een verhaal vanuit een ideologie een beleving. Waar kwaliteit, duurzaamheid en onderscheid hoog in het vaandel staan. Ons assortiment bestaat uit artikelen die u niet of nauwelijks buiten Denemarken, Scandinavië zult vinden. Daarmee haalt u dus letterlijk exclusiviteit in huis. Een product met een verhaal erachter, een product waarover wat te vertellen valt, een verrijking voor u en uw woning.

Wij richten ons op lifestyle, kinderen en keukens. En dat doen wij samen met onze partners.

We zijn onder andere exclusief on-line dealer van Pilgrim sieraden die vooral opvallen door haar simpele maar zeer mooie ontwerpen en haar bijdrage aan Artsen Zonder Grenzen. En daarnaast kunnen wij u een select assortiment bieden van beroemde Deense merken. Hier kunt u onder andere Rice die uw huis kleurrijk versiert, Menu en Joseph & Joseph die vooral thuishoren  in de keuken , Erik Bagger voor u op tafel, Katvig  neemt een bijzondere positie in op het gebied van kinderkleding omdat zij volledig milieu neutraal kleding produceren en gebruik maken van gerecycled materiaal. Tevens leveren we uniek kinderspeelgoed wat stuk voor stuk handgemaakt is en daarmee is er niet één product hetzelfde.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze on-line winkel Alfems en hopen  u na

uw eerste bezoek nog vaak terug te mogen ontvangen.

Contact informatie:

Alfems b.v.

http://www.Alfems.nl

info@alfems.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*