Franciscus Ziekenhuis op 19de plaats in Dr. Yep Top 30

Dr. Yep verzamelt betrouwbare informatie over de Nederlandse gezondheidszorg en presenteert die op een positieve en begrijpelijke manier in de Dr. Yep Jaargids. De gids bevat onder andere een overzicht van alle ziekenhuizen en klinieken met aandacht voor sterke punten en specialisaties. Daarnaast stelt Dr. Yep de Top 30 Nederlandse ziekenhuizen samen. In de jaargids 2012 bezet het Franciscus Ziekenhuis in deze lijst een verdienstelijke 19de plaats. Het Franciscus Ziekenhuis is het enige ziekenhuis in West-Brabant dat een plaatsje in de top 30 heeft verworven.

Dr. Yep beoordeelt het presteren van ziekenhuizen en klinieken aan de hand van algemene gegevens. Zo ontstaan diverse toplijstjes, waarbij Dr. Yep vooral kiest voor een positieve insteek: het belonen van goede in plaats van het afbreken van mindere prestaties.

Top 30
Met de ranglijst van de Top 30 Nederlandse ziekenhuizen wordt het algemeen presteren van de ziekenhuizen beoordeeld. Bij de samenstelling is gekeken naar algemene zaken zoals patiënttevredenheid, percentage ziekteverzuim, faciliteiten en service, financiële prestaties, kwaliteit en klantgerichtheid websites en algemene kwaliteitsindicatoren.


Meer informatie

Meer informatie over de Dr. Yep Jaargids 2012 en de Top 30 Nederlandse ziekenhuizen kunt u vinden op http://www.dr-yep.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*