Geniet van de sauna arrangementen van een beautycenter

Het komt vaak voor dan mensen kiezen voor een beautycenter met beauty arrangementen of sauna arrangementen als het om een verwendag gaat. Als men een beginner is bij zulke bezoeken dan kan men rekening houden met de volgende zaken.

Om de juiste sauna bank uit te kiezen moet men rekening houden met de type huid welke men heeft. Mensen met een droge of gevoelige huid kunnen het beste plaats nemen op de middelste sauna banken. Gaat men namelijk helemaal bovenaan zitten, dan kan het voorkomen dat door de extreme warmte een niet aangename en branderig gevoel ontstaan. Het onaangename gevoel kan vooral in het gezicht, bij de neus of bij de schouders ontstaan. Het gevoel gaat dan meestal redelijk snel weer voorbij. Echter is het advies als beginner zolang mogelijk op de middelste bank te blijven liggen totdat het zweet uitbreekt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*