Giro d’Italia + Denemarken = NOVASOL

, ,

Reeuwijk, 3 november 2011 – Denemarkenliefhebbers kunnen dit voorjaar hun hart ophalen bij NOVASOL vakantiehuizen. De Giro d’Italia start namelijk voor het eerst in Denemarken en de vakantiehuizenspecialist speelt daar handig op in met leuke aanbiedingen. Zo behoort een voordelig familiebezoek aan Legoland tot de mogelijkheden.

Dé wielerronde van Italië, de Giro d’Italia, doet voor het eerst Scandinavië aan en start in het Deense Herning. Ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis biedt NOVASOL vakantiegangers de mogelijkheid om hier getuige van te zijn. Verschillende NOVASOL huizen bevinden zich vlakbij het parcours zodat de renners van dichtbij aangemoedigd kunnen worden. Op 5 mei wordt het startschot gegeven in de geboorteplaats van voormalig tourwinnaar Bjarne Riis. De tweede en derde etappe passeren onder andere de bijzondere Westkust van Jutland en de Horsens Fjord. Het Deense deel van de wielertour eindigt tot slot aan de mooie Oostkust. Bij een groot aantal geselecteerde huizen kunnen reizigers zelf hun aankomst- en vertrekdagen bepalen waardoor er geen etappe gemist hoeft te worden.

De start van de Giro d’Italia vindt plaats in de meivakantie; de ideale periode voor een korte break met het hele gezin. NOVASOL speelt hierop in met het concept ‘Minivakantie’, waarbij vakantiegangers meer dan 50% kunnen besparen op de weekprijs van een vakantiehuis. Ook komt de vakantiehuizenspecialist met leuke Legoland aanbiedingen zoals het ‘3 halen 2 betalen pakket’. Het welbekende pretpark is een echte must-see voor jong en oud en evenals de wielerronde te vinden in Zuid-Oost Jutland. Zo wordt een meivakantie in Denemarken dit jaar een échte familievakantie.

Meer informatie over de NOVASOL huizen in Denemarken en de Giro d’Italia is te vinden op de website www.novasol.nl/giro. Voor reizigers die de wielerronde liever in het ‘moederland’ van de Giro bijwonen, biedt de website ook informatie over de verschillende Italiaanse NOVASOL accommodaties. Op zowel het huizenaanbod in Denemarken als Italië is het NOVASOL Security Pakket van toepassing, met onder andere de ‘Beste Prijs Garantie’.

Over NOVASOL
De 29.000 individuele vakantiehuizen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide. NOVASOL is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa en heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel.: 013 – 4677730
E: Frans.schoon@novasol.nl
W: www.novasol.nl
FB: www.facebook.com/novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*