Gratis AED voor uw vereniging of club?

Er zijn nu overal in Nederland levensreddende AED’s te vinden, in totaal meer dan 70.000 apparaten. En er zijn inmiddels zijn er ook al honderden succesvolle reanimaties geweest, maar 10 jaar geleden was dat wel anders.
De eerste AED’s werden begin deze eeuw in Nederland op de markt gebracht, hoewel gebruik door leken nog niet was toegestaan. Pas in 2002 schreef de Gezondheidraad een advies om het gebruik van AED’s niet langer aan artsen en verpleegkundingen voor te behouden.
PreSafe bv is in die tijd als één van de eerste bedrijven in Nederland gestart met de verkoop van Automatische Externe Defibrillatoren via webwinkels als www.aed.nl en www.bhvtotaal.nl. In de eerste jaren ging de verkoop zeer moeizaam, maar nu 10 jaar later zijn er inmiddels duizenden AED’s geleverd. Door de aanwezigheid van dit grote aantal defibrillatoren in Nederland is de overlevingskans van een hartstilstand al meer dan verdubbeld. Dit heugelijke feit vieren wij met het weggeven van een Philips HeartStart AED!
De Philips HeartStart was in 2001 (onder de merknaam Laerdal) al verkrijgbaar en is nog steeds wereldwijd de best verkochte AED.
Heeft uw (sport)vereniging of organisatie behoefte aan een AED stuur dan een mail naar info@bhvtotaal.nl en leg uit waarom juist uw vereniging de defibrillator moet ontvangen. Onder de tien best gemotiveerde inzendingen wordt op het congres Veiligheid & Bedrijfshulpverlening in Ede op 30 november de AED verloot. Uiteraard maken wij de winnaar via twitter bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*