Gratis zijairbag bij RECARO autostoelen

, , , , , , , , , , ,

Wanneer u nu besluit om een RECARO Ergomed of RECARO Sportster autostoel aan te kopen dan krijgt u er een gratis zijairbag bij. Dit levert een voordeel op wat kan oplopen tot ruim € 300,-

De RECARO Ergomed is de Rolls Royce onder de autostoelen en standaard voorzien van onder andere een elektrische hoogteverstelling,  lendensteun en een manuele zitvlakverlenging. Om de stoel nog completer te maken kan er optioneel gekozen worden voor elektrisch bedienbare zijwangen op zowel de zitting als de rugleuning en  een extra elektrische hoogteverstelling.

De RECARO Sportster is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma en is leverbaar met hoge zitzijwangen voor een optimale zijdelingse steun, maar ook als Cross Sportster met lage zitzijwangen voor een makkelijk in- en uitstap, ideaal voor bijvoorbeeld een 4×4 of SUV. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en bijvoorbeeld een Carbonlook rugschaal behoren tot de mogelijkheden.

Door deze stoelen  uit te laten voeren met een universele zijairbag, aangesloten op het eigen systeem van uw auto, hoeft u op het gebied van veiligheid niet in te leveren. De actie is alleen geldig bij de door BCS Recaro aangestelde officiële RECARO dealers. Zij beschikken allen over een showroom waar u de RECARO stoelen kunt passen en u zich van advies kunt laten voorzien. Uiteraard verzorgt de dealer ook de inbouw voor u. De actie loopt van 1 november t/m 31 december 2011

Kijk voor meer informatie en de dealeradressen op www.bcsrecaro.nl of neem contact op via het e-mailadres info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*