Hangmat Gigant voor al uw hangmatten

, ,

Hangmat Gigant is een nieuwe webwinkel die zich richt op de verkoop van eerlijke producten. Het assortiment bevat vele verschillende producten, waarvan het grote aantal hangmatten en hangstoelen het belangrijkste is, maar bevat ook standaarden en ophang-mechanismen. Naast de hangmatten en hangstoelen is er ook aanbod in andere Fair Trade producten als tassen, sieraden, sjaals en accessoires. De producten op de site dragen allemaal een eigen verhaal over de productie, als klant krijg je zo een goed beeld over de aangeboden producten.

Fair Trade

Alle producten die Hangmat Gigant verkoopt zijn gemakt volgens de Fair Trade principes. Alle producten worden gemaakt in Zuid-Amerika, de boeren krijgen hier een goede prijs voor en er wordt op toegezien dat de arbeidsomstandigheden goed zijn, om maar even twee voorbeelden te geven. Als koper lever je hiermee dus altijd je eigen bijdrage aan een betere wereld. Bij de producten tref je enige achtergrondinformatie aan die je als klant helpt inzicht te geven in wie je helpt met je aankoop.

Hangmat als geschenk

De hangmat of hangstoel een mooi product, bijvoorbeeld om op te hangen in de tuin, of als meubel in een speciale standaard. Een hangmat is dan ook zeer geschikt als geschenk. Bijvoorbeeld voor je werknemers. Je geeft hiermee de perfecte boodschap: “Je hebt hard gewerkt, je hebt je rust nu ook verdient.” Wants niets is rustgevender dan heerlijk in een hangmat kunnen liggen.

De klant voorop

Hangmat Gigant kies er bewust voor zich te onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit. Een bestelling voor 16:00 uur geplaatst krijg je de volgende dag in huis. Voor ruilen of retourneren heb je als klant ook ruim te tijd, 14 dagen na ontvangst kan een product nog terug gestuurd worden. Daarnaast is de klantenservice van Hangmat Gigant ook goed bereikbaar. Van 08:00 tot 21:00 is deze open, zodat je met vragen ook ’s avonds bij ons terecht kan.

Tip: je krijgt 15% korting in de webshop met de kortingscode ‘BL09K0R71N9’
Deze code is geldig tot en met 6 december!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*