Huishoudkist maakt particulier crisisbestendig

, ,

Huishoudkist maakt particulier crisisbestendig


Softwareontwikkelaar N.G.P. Languages BV brengt een nieuw digitaal huishoudboekje op de markt, De Huishoudkist. De basisversie van dit programma staat op de website www.huishoudkist.nl en kan gratis gedownload worden. Het programma is een “kist” vol handige hulpmiddelen. Daarmee kunnen particulieren hun huishoudelijke administratie gemakkelijk op orde stellen.

Maar De Huishoudkist biedt meer. De Huishoudkist geeft inzicht in inkomsten en uitgaven. Inzicht dat in tijden van crisis, zeker niet mag ontbreken! Een gebruiker hoeft zijn gegevens niet handmatig in te voeren. Huishoudkist leest elektronische bankafschriften in van diverse banken en analyseert ze. Met 12 duidelijke grafieken en 8 overzichten drukt De Huishoudkist de gebruiker vervolgens met zijn/haar neus op de feiten: Waarom kwam ik onverwacht rood te staan? Waar heb ik mijn geld nou eigenlijk aan uitgegeven? Waar kan ik op besparen? Inzicht in inkomsten en uitgaven is eveneens belangrijk bij ontslag, pensionering, studiefinanciering, verhuizing.

De Huishoudkist richt zich vooral op particulieren. Maar ZZP-ers, of kleine bedrijven kunnen ook hun voordeel doen met dit programma. Gebruik van het programma is kinderlijk eenvoudig.

Het gebruik van een portemonnee (kasboek) is gratis. Aanschaf van een bankrekening module kost nu vanwege de kortingsactie eenmalig € 3,80. Gratis updates zijn beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*