Huiswerkinstituut juffrouwjulia en Eligo Leren Kiezen bundelen hun krachten om jongeren de juiste studiekeuze te laten maken.

 

Huiswerkinstituut juffrouwjulia en Eligo Leren Kiezen bieden jongeren en hun ouders ondersteuning bij het maken van een passende studiekeuze.

Op maandagavond 12 december en op maandagavond 19 december organiseert juffrouwjulia van 19.15u-21.15u een workshop voor leerlingen uit klas 4 vmbo, 3 t/m 5 Havo en 4 t/m 6 VWO. Deze leerlingen zijn van harte welkom bij Huiswerkinstituut juffrouwjulia in Hilversum (Noordse Bosje 18) om meer inzicht te krijgen in hoe zij een passende studiekeuze kunnen maken. De avond wordt verzorgd door Gundalyn Hemmink: zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van jongeren en geeft al een aantal jaren cursussen aan ouders over het begeleiden van hun kind bij studiekeuze.

Zeker nu de plannen van het kabinet leiden tot een hogere studiedruk bij studenten, wordt het van nog groter belang om de juiste studie te kiezen.

Een verkeerde studiekeuze kan voorkomen worden door eerder aandacht te besteden aan het maken van deze keuze. Huiswerkinstituut juffrouwjulia biedt nu die mogelijkheid.

Heeft u interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje de Boer, via info@juffrouwjulia.nl, of kijken op www.juffrouwjulia.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*