Jessica Simpson overweegt online afvallen

De Amerikaanse zangeres en actrice Jessica Simpson krijgt een miljoenen deal aangeboden van een bekende dieet organisatie die afslankproducten verkoopt en mensen begeleidt tijdens het afvallen. De zangeres is pas volgend jaar uitgerekend, maar zit nu al te overwegen of ze een miljoenen deal zal afsluiten om van de extra kilootjes af te komen.

Voordat ze zwanger werd had ze al plannen om te tekenen bij de dieetorganisatie in afslankproducten. Jessica Simpson zou dan een jaar lang geholpen en begeleid worden door de dieetorganisatie om haar slanke figuur terug te krijgen. Ze zou dan het gezicht worden van deze internationale organisatie, zoals haar voorganger Jennifer Hudson.

Deze Amerikaanse dieetorganisatie heeft reeds miljoenen mensen geholpen om af te vallen. Online afvallen en afslanken online zijn een van de voornaamste bezigheden van de dieetorganisatie om mensen thuis te begeleiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*