Kalenders 2012, bestel nu! Zeer populair is 3-maand kalender Benelux

, , , , ,

Het vinden van goede relatiegeschenken en promotieartikelen is natuurlijk van veel factoren afhankelijk, zoals prijs, herkenbaarheid en kwaliteit. Maar misschien wel de belangrijkste eigenschap van een goed relatiegeschenk is de bruikbaarheid voor de ontvanger. Denk bijvoorbeeld eens aan Kalenders. Immers, als een artikel door uw relatie veel gebruikt wordt, betekent dat voor uw bedrijf of het product dat u wilt promoten maximale zichtbaarheid.

3-maand kalenderDat is een van de redenen, naast de prijs, dat pennen het in de relatiegeschenkenbranche altijd erg goed doen. Maar als u creatief bent, zijn er ook andere relatiegeschenken te bedenken die voor uw relaties erg bruikbaar zijn. Zoals nu, nog een kleine 2 maanden en dan is het 2012. U en uw relaties kunnen dus wel een nieuwe kalender gebruiken. Speel hier op in met het zeer uitgebreide assortiment kalenders, bedrukt met uw logo, van Van Helden Relatiegeschenken.

Vooral populair zijn:
3 maand kalender Benelux vanaf € 1,45 incl. opdruk
– Omlegweekkalender vanaf € 1,40 incl. opdruk
– Omlegweekkalender met kleurverloop vanaf € 1,60 incl. opdruk

Maak uw keuze en bestel uw bedrukte kalender direct online.

Van Helden Relatiegeschenken.
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*