Kerst en oud en nieuw vier je in Disneyland Parijs

Veel romantischer en gezelliger kan zal Disneyland Parijs niet worden dan tijdens de feestdagen! Vanaf begin december is Disney een waar een sprookje. Laat de kerstwensen van de gehele familie werkelijkheid worden tijdens een sprookjesachtige kerst en oud en nieuw zoals alleen Disneyland Parijs deze waar kan maken. Vooral de grote winkelstraat, Main Street USA, verandert deze dagen in een heus winterfeest, zorg dus dat je een van de Disneyland Parijs hotels hier dicht bij in de buurt boekt! Hieronder enkele leuke tips voor Disneyland Parijs tijdens de feestdagen, wacht dus niet langer en boek je Disneyland Parijs tickets:

Enchanted Candleabration

Tijdens deze fijne dagen kan je met de familie genieten van de betoverende Enchanted Candleabration. Dit is een prachtig ballet met Disney Prinsen en Prinsessen. Het kerstgevoel komt echt helemaal tot leven. De show wordt afgesloten met een spectaculaire lichtshow, hierbij verandert het Kasteel van Doornroosje in een adembenemend glinsterend ijspaleis.

Disney’s Fantillusion Parade

Als tweede spectacel is er de Disney’s Fantillusion Parade, ook hier komt een sprankelend sprookje voorbij. De bekende iconen, Mickey, Minnie, Pluto, Donald en Goofy staan in hun allermooiste feestkostuum klaar om de hele familie te begroeten en verspreiden hiermee in Disneyland Parijs een speciale Kerstsfeer.

Vuurwerk (oud en nieuw)

Tot slot is er natuurlijk het vuurwerk! In Disneyland beleef je met het mooiste vuurwerk op de meest magische plek ter wereld. Een jaarwisseling die u en uw familie niet snel zal vergeten!

Meer leuks over Disneyland? Op mijn Disneyland Parijs website lees je alles over dit prachtige attractiepark.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*