Kindervoorstelling ‘Praten met je handen’

Klappende handen, wiegende armen en knipperde ogen. Wat kun je allemaal zeggen zonder woorden, maar mét je handen, je houding en je mimiek? Heel veel. Dat blijkt uit de gebarenvoorstelling georganiseerd door Kentalis Venlo. Kentalis is er voor mensen voor wie communiceren niet vanzelfsprekend is.

Tijdens deze vrolijke voorstelling, laten Lotte en Max kinderen en (groot-) ouders kennismaken met een andere spannende taal, “Nederlands ondersteund met gebaren”. Een taal waar iedereen later nog veel aan kan hebben!

 

Samen met tolken/acteurs: Orissa Oldenburger en Maarten Vogelaar, leven we een dag uit het leven van de poppen Lotte en Max. We staan met ze op, eten, drinken, spelen, gaan in bad en naar bed. Niet alles gaat zoals het moet, maar dat is goed! Je leert samen met Lotte en Max heel veel leuke gebaren en gebarenliedjes.

De meeste kinderen die behandeling krijgen bij Kentalis, zijn al bekend met Kindergebaren met Lotte en Max. Voor hen is het één groot feest van herkenning. Eindelijk de kans om Lotte en Max in het echt te zien.

 

Voor dreumesen tot kleuters, voor familie en vriendjes

De voorstelling is leuk voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar, of je nu wel of geen communicatieprobleem hebt. Ook ouders, familie en vriendjes en klasgenootjes zijn van harte welkom. Stilzitten is uitgesloten. Pret is gegarandeerd!

 

Datum: Vrijdag 11 november van 13.30-14.30 uur

Locatie: Zalencentrum De Schakel, Broeklaan 2 in Reuver

Entree: Toegang is gratis

Bestellen: U kunt plaatsen reserveren via secretariaatvenlo@kentalis.nl. Vermeld daarbij uw naam,adres en het aantal personen.

Organisatie

Koninklijke Kentalis

Postweg 88

5915 HB Venlo

T 077 321 78 30

E secretariaatvenlo@kentalis.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*