Kokkies Catering Amsterdam; Crew Catering op Locatie Voor Bedrijven en Evenementen.

,

Kokkies catering Amsterdam levert catering services op locatie voor belangrijke evenementen en bedrijven. Zo schakelen klanten Kokkies catering service in bij huwelijksfeesten en bedrijfsevenementen maar kunt u Kokkies ook aantreffen in de kantines van bekende bedrijven. Naast verschillende kleinere partijen is Kokkies catering service ook werkzaam voor grotere bedrijven en evenementen van onder andere Tommy Hillfiger, KLM, Randstad en de Staatsloterij.

Kokkies catering is gespecialiseerd in de Mediterrane keuken maar beperkt zich niet tot alleen Mediterraans gerechten. Voor elke gelegenheid weten zij een passend thema en verschillende gerechten neer te zetten. Met uiterste zorg selecteert Kokkies de beste kwaliteitsproducten en weet met een professionele presentatie catering diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Hieronder leest u over verschillende type catering die Kokkies catering Amsterdam aanbiedt:

Bedrijfscatering

Bij vele bedrijven treft men een kantine aan waar het personeel tijdens lunchtijd en soms tot zelfs na 17:00 kan genieten van een maaltijd. Kokkies streeft ernaar om bij bedrijfscatering een smaakvol gezond en voedzaam assortiment aan te bieden met verse producten tegen schappelijke prijzen. Het is uiterst bevredigend wanneer het bedrijfspersoneel met tevreden stemming en een goed gevulde maag een productieve werkdag kan hebben.

Buffetcatering

Bij een familiebijeenkomst, reünie, lezing of een feest biedt buffetcatering uitkomst. Bij buffetcatering kan men meestal kiezen uit verschillende soorten gerechten die zijn voorbereid en direct kunnen worden opgeschept. Een lopend buffet heeft een informeler sfeer aangezien men vrij kan lopen en eten kan opscheppen. Men heeft dan meestal veel contactmogelijkheden met de andere bezoekers tijdens een dergelijk diner. Doordat er veel keuze is uit verschillende soorten vegetarische-, vis- en vleesgerechten zit er meestal voor iedereen wel iets bij dat aansluit bij zijn of haar smaakvoorkeur.

Evenementen catering

Kokkies evenementen catering service biedt uitkomst bij familie-, vereniging- en bedrijfsevenementen. Met een feestelijke presentatie en catering services die aansluiten bij uw gewenste thema geeft Kokkies uw evenement extra glans. Naast de voorziening van drankjes en hapjes zal het cateringpersoneel een belangrijke rol spelen en zorgen voor een feestelijke stemming aangezien zij zich zullen aanpassen aan het thema van het feest.

Huwelijks catering

Bij het verzorgen van huwelijks catering zijn er vele aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. De wensen van het bruidspaar zijn essentieel om van deze speciale dag een succes te kunnen maken. De wijze waarop familie en vrienden worden ontvangen verschild hierbij per klant. En de rol die het cateringbedrijf speelt kan reiken van alleen de catering tot advies en aankleding van de bruiloft.

Crew Catering op locatie

Met Crew Catering op locatie kunnen feesten en evenement op ongebruikelijke locaties voorzien worden van catering services. Het is hierbij mogelijk om catering service te verlenen op verre locaties wanneer dit gewenst is. Catering op locatie vereist meer ervaring en kennis op het gebied van mobiele catering omdat er ook hierbij veel zaken meespelen die niet bij alledaagse catering aan bod komen. Er zijn veel meer zaken waar rekening mee dient te worden gehouden om alles soepel te laten verlopen.

Kwaliteitsgarantie

Kokkies Catering is catering op maat. Flexibiliteit en inventiviteit staan hoog in het vaandel. De bekwame en dienstbare vakmensen van Kokkies weten voor zelfs de moeilijkste situaties creatieve oplossingen te bedenken doordat zij uitgebreide ervaring hebben met uiteenlopende situaties. Met een persoonlijke aanpak ontstaat er de juiste klantenbinding en worden unieke wensen vertaald in praktische oplossingen. Zo weet Kokkies voor elke gelegenheid de juiste cateringtoon aan te slaan.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*