Kunstgras particulier onderhoudsvriendelijk

Gras of kunstgras is een essentieel element van de tuin. Behalve de andere planten en struiken in de tuin zorgt gras ervoor dat de tuin een groene uitstraling heeft. Heel wat mensen willen niet eens denken aan gras in de tuin, omdat het zoveel werk met zich mee brengt, zoals maaien, trimmen, bemesten, sproeien, onkruid verwijderen etc. Een tuin met een groene uitstraling hoeft niet altijd van gras voorzien te zijn, hetzelfde resultaat kan men ook behalen met kunstgras aanleggen.

Tegenwoordig wordt er heel veel kunstgras particulier aangelegd, vanwege de gunstige kunstgras prijzen. Kunstgras kopen we onder andere voor het grasveld in de tuin, het terras, voor sportvelden, bij speelplaatsen en niet te vergeten bij het zwembad leggen we ook steeds vaker kunstgras.

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk, dat wil zeggen dat maaien, sproeien, bemesten, onkruid verwijderen, allemaal tot het verleden behoren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*