Lancering stijlvolle Parfum vergelijkingssite

,

www.Parfum-vergelijk.nl
Amsterdam, 10 november 2011

Degene die weet wat hij wil, vind via parfum-vergelijk de goedkoopste.

www.Parfum-vergelijk.nl is een nieuwe, reclamevrije niche vergelijkingssite die zijn producten puur vergelijkt op prijs. De initiatiefnemer is Dokter Klik, een internet marketingbureau dat onder andere ook www.espressomachine-vergelijk.nl en www.ledtv-vergelijk.nl heeft opgezet.

Op www.Parfum-vergelijk.nl vind je de meest populaire dames- en herenparfums van diverse online aanbieders op prijs vergeleken. Daarnaast worden er ook bodylotions, douchegels en andere producten uit de parfumlijnen vergeleken.

Dokter Klik heeft de ambitie om van parfum-vergelijk de grootste parfumvergelijkingssite van Nederland te maken en er kan dus vanuit worden gegaan dat er continu parfums en aanbieders aan de verzameling zullen worden toegevoegd.

Via parfum-vergelijk kun je daarnaast op de hoogte blijven van nieuwtjes en weetjes op parfumgebied, want op het blog ‘Parfumkrant’ dat aan de site gekoppeld is, zullen wekelijks artikelen met betrekking tot parfum en dergelijke worden toegevoegd. Ook artikelen van gastbloggers zijn welkom. Op deze manier onderscheidt parfum-vergelijk.nl zich van andere grote vergelijkingssites en zal daarbij ook zijn informatieve steentje bijdragen.

“De stijlvolle lay-out, het gebruiksgemak en het grote aanbod aan parfums maakt dat we verwachten dat www.parfum-vergelijk.nl een succes zal worden”, aldus Bastiaan Groot, mede-eigenaar van Dokter Klik.

Noot voor de redactie:

Dokter Klik BV
Strekkerweg 75 – 1.05
1033 DA Amsterdam

Tel: 0031 20 7162 494
Fax: 0031 20 7162 498
Email: info@dokterklik.nl

KvK: 34300898

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*