HR Assurance meer dan alleen Payrolling

21-11-2011, Apeldoorn. Payrolling is een service waar bedrijven steeds meer gebruik van maken. Persoonality gaat echter verder dan alleen payrolling door het aanbieden van HR Assurance. Maar wat is de toegevoegde waarde van HR Assurance? Met HR Assurance combineert Persoonality  aanvullende diensten op administratief gebied en ICT gebied met payrolling om een completer payroll service te verlenen. Uit de ervaring die Persoonality heeft opgedaan is er behoefte bij vele bedrijven om human resource management volledig uit te besteden. Persoonality heeft zich bewezen als een betrouwbare partner daarin en heeft de nieuwe service HR Assurance op de markt gebracht.

“HR Assurance is de flexibele oplossing voor werkgevers die hun medewerkers waarderen en elke medewerker, op elk niveau, fulltime en parttime, zorgvuldig willen behandelen.” – Persoonality

Payrolling

Door gebruik te maken van payrolling wordt alle tijd en aandacht die u besteed aan salarisadministratie en uitbetalen van uw werknemers uitbesteedt. Dit heeft vele voordelen voor zowel kleine als grote organisaties. Persoonality doet echter meer dan dat, zoals:

Payrolling is bij ons meer dan alleen salarisadministratie. Hierbij moet u denken aan:

  • CAO en wetswijzigingen verwerken
  • arbeidsovereenkomsten verzorgen
  • bij arbeidsongeschiktheid zorgen voor verzekering en loondoorbetalingen
  • Mobiliteitsvraagstukken oplossen;
  • re-integratietraject begeleiding
  • Verzorgen van jaaropgaven;
  • Verzorgen van ontslagprocedures

Het voordeel van payrolling is dat de risico´s worden verschuift van uw bedrijf naar Persoonality. Uw werknemers treden namelijk in dienst bij Persoonality om vervolgens exclusief bij u in dienst te zijn. Zo wordt uw bedrijf ontlast van alle zaken omtrent HRM. Hierin heeft u natuurlijk wel uw eigen inbreng om de service naadloos aan te sluiten op uw organisatie. Uiteraard biedt de payroll specialist een uitstekende service.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Persoonality Payrolling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*