Mico inkt opent 6e Inkstation winkel.

Vanaf dinsdag 8 november kan ook in Amersfoort uw cartridge worden nagevuld. Naast de Inkstation winkels in Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest, opent Mico inkt nu haar 6e Inkstation winkel op de Leusderweg 196 in Amersfoort.

Ruim 6 jaar geleden opende Mico inkt haar eerste Inkstation winkel. Naast een ruim assortiment aan printers, (foto) papier, nieuwe cartridges en kantoorartikelen, ligt de eerste prioriteit bij het professioneel hervullen van inkt- en tonercartridges.

Klanten weten inmiddels de Inkstation winkels goed te vinden. Daarom is Mico inkt nu klaar voor een 6e winkel. Ook in Amersfoort kunnen klanten rekenen op deskundig advies en de scherpste prijzen. Op dinsdag 8 november zal de nieuwe winkel om 10 uur haar deuren openen.
Klanten kunnen de eerste week al profiteren van speciale openingsaanbiedingen. Daarnaast krijgt elke klant die in de openingsweek een cartridge komt vullen, een gratis Edding schoolbox ter waarde van € 11,95 cadeau!

Inkstation Amersfoort
Leusderweg 196
Tel: 033-2480772

Voor meer informatie en alle winkeladressen kijkt u op www.oeps-inktop.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*