Nationaal ICT~Gala op 13 december in Apeldoorn

Apeldoorn-IT, een samenwerkingsverband op ICT-gebied, is partner geworden van het Nationaal ICT~Gala. Op 13 december 2011 organiseert ICT-Office, de branchevereniging van ICT bedrijven in Nederland, voor de negende maal dit evenement waar topbestuurders uit het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig zullen zijn. Het Nationaal ICT~Gala vindt voor het eerst plaats in Apeldoorn.

Het evenement is voor de gemeente en het bedrijfsleven een uitgelezen mogelijkheid om Apeldoorn als ICT-stad en ideale vestigingsplaats te profileren. Apeldoorn kent door organisaties als de Belastingdienst, Achmea Centraal Beheer, Be Informed en het Kadaster een grote ICT-populatie. Binnen de gemeentegrenzen zijn ongeveer 6000 mensen werkzaam in de ICT.

Het Nationaal ICT~Gala is een netwerkevenement waar cultuur en bedrijfsleven bij elkaar worden gebracht. Het evenement zal plaatsvinden in schouwburg Orpheus. In Orpheus krijgen de genodigden een culturele avond aangeboden. Tijdens deze avond wordt ook de ICT Personality~Award uitgereikt aan de meest innovatieve ICT persoonlijkheid van het afgelopen jaar. De huidige minister van Financiën Jan Kees de Jager en Harold Goddijn (TomTom) zijn eerdere winnaars van deze award.

Apeldoorn-IT
Apeldoorn-IT is een samenwerkingsverband op ICT-gebied van een aantal grote organisaties in Apeldoorn. Tot dit samenwerkingsverband behoren Be Informed, de Belastingdienst, Getronics, het Kadaster, Wegener en de gemeente Apeldoorn. Arbeidsmobiliteit en kennisdeling zijn belangrijke speerpunten van het samenwerkingsverband.

Meer informatie voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de programmacoördinator Apeldoorn-IT:
Harrie van Leeuwen
harrie.vanleeuwen@kadaster.nl
(088) 183 31 12

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*