Nieuw en verfrissend magazine voor de accountantswereld

Met het nieuwe magazine moneyCounts hebben nu ook de accountants een eigen glossy. Dit fris vormgegeven en moderne magazine combineert zakelijke informatie, achtergronden en lifestyle op een prettig leesbare manier.

Informatief én leuk om te lezen

De eerste editie van moneyCounts is deze week verschenen. De uitgave van Elma Multimedia bewijst dat accountancybladen wel degelijk informatief én leuk kunnen zijn. Met scherpe columns, inspirerende interviews en interessante reportages vormt moneyCounts een moderne en onmisbare informatiebron voor een ieder die interesse heeft in de accountancybranche.

Moderne vormgeving
Bovendien laat moneyCounts zich kenmerken door de strakke en eigentijdse vormgeving, die verzorgd is door toonaangevend vormgever Marc van Meurs (voormalig art director van Quote).

Veelzijdige inhoud
De eerste editie van deze uitgave van Elma Multimedia staat in het teken van de toekomst van het accountancyvak. In het meer dan 100 pagina´s tellende blad komen onder meer bedrijfseconoom en visionair Kees-Jan Diepstraten, Nyenrode-directeur Leen Paape en trendwatcher Adjiedj Bakas aan het woord. Ook worden opmerkelijke en vooraanstaande klanten van accountants uitgelicht in de rubiek ‘Accountant & Klant’. Bovendien vertellen enkele high potentials over hun passie voor het vak. Dit is slechts een kleine greep uit de zeer veelzijdige inhoud van moneyCounts.

Verstuurd aan alle (register)accountants
moneyCounts richt zich op iedereen die direct of indirect met het accountancyvak te maken heeft. Het magazine zal in eerste instantie twee keer per jaar verschijnen. moneyCounts wordt in een oplage van 20.000 exemplaren op naam verstuurd aan alle (register)accountants en het management van de accountantskantoren in Nederland. De tweede editie verschijnt op 23 mei 2012.

Wilt u meer informatie over het magazine of over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met Elma Multimedia.

E        s.snoek@elma.nl
T        0226 – 33 16 00
I        www.elma.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*