Ontdek de natuur van de USA!

Ben jij nog nooit in Amerika geweest? Of ben je alleen een paar dagen in New York geweest? Dan wordt het langzamerhand wel eens tijd om een groter deel van Amerika te gaan ontdekken doormiddel van een rondreis. Een rondreis Amerika is een perfecte manier om Amerika beter te leren kennen. Wanneer je een rondreis gaat maken door Amerika krijg je van alle aspecten van het land wat mee. Je komt langs steden, je aanschouwt de prachtige natuur maar er is ook tijd om te ontspannen en te genieten van het prachtige land. Want Amerika is meer dan alleen hamburgers en New York. Veel mensen vergeten wel eens dat de Verenigde Staten ook een prachtige natuur herbergen, ik ken maar weinig landen die zoveel diversiteit hebben in hun natuur. Een rondreis langs de Amerikaanse westkust is de ultieme droomvakantie. Veel mensen beginnen in Los Angeles of San Francisco een prachtige start. Beide steden zijn erg mooi en er is genoeg te zien. Fietsen over de Golden Gate of vertoeven aan Long Beach je kunt het zo gek niet bedenken. Daarna kiezen veel mensen ervoor om het binnenland in te trekken en een rondje te maken langs de prachtige nationale parken. Maar voordat je dat gaat doen kun je een bezoek brengen aan het wilde en exotische Las Vegas, eten in Venetië en vervolgens over de strip lopen langs alle wereldwonderen zoals de Eiffeltoren, Tower Bridge of de Afrikaanse piramides. Na het warme Las Vegas ga je naar het prachtige Zion of Bryce waar het nog steeds zeer aangenaam is. Daarna breng je een bezoek aan de diepe afgronden van de Grand Canyon. Of je gaat door naar de ongerepte natuur van het Yosemite park, goed opletten want je kunt makkelijk beren spotten. Dan trek je door naar de wijngebieden van Californië of je ga je ergens anders kijken. Uiteindelijk keer je weer terug aan de iets frissere en magische kust aan de stille oceaan. En dan kun je zeggen dat je een geweldige rondreis hebt gehad door Amerika. Heb je de westkust van Amerika al gehad er zijn ook prachtige reizen door Florida of het noordoosten mogelijk. Wees er in ieder geval zo snel mogelijk bij want zoals voor zoveel vakanties geldt, hoe vroeger geboekt hoe goedkoper de vakantie. Dus wanneer je nog geen bestemming of ideeën hebt voor de zomervakantie van 2012 raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op rondreisamerika.eu, een fijne vakantie gewenst alvast.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*