OSL Europe en Dutchdrops gaan samenwerkingsverband aan

, ,

OSL Europe BV softwareleverancier kleding- en schoenenbranche

OSL Europe en Dutchdrops, beide softwareleveranciers die zich specifiek richten op de kleding- en schoenenbranche, slaan de handen ineen. Door middel van een standaard koppeling tussen de webshops van Dutchdrops en de erp-applicatie STYLEman van OSL Europe bieden zij een totaaloplossing voor bedrijven in de fashionbranche: ERP, B2B webshop en een consumentenwebshop. Samen kunnen de beide bedrijven u veel werk en zorgen uit handen nemen.

Zowel de voorkant (webshop) als de achterkant (erp-systeem) van uw bedrijf worden hiermee in één integraal pakket geregeld. Dutchdrops levert een hoogwaardige en professionele webshop, met een optimale vindbaarheid. OSL Europe zorgt met zijn erp-applicatie STYLEman dat uw back-office in orde is. Geen dubbele invoer van gegevens, altijd real-time op de hoogte van uw verkopen en er is een veelvoud aan rapportages beschikbaar.

Rieneke Dekker, Operations Manager bij OSL Europe: “De vraag naar een webshop is groot, ook onder onze klanten. STYLEman is een erp-applicatie van hoge kwaliteit. Een partner die een kwalitatief goede webshop kan bouwen is daarom voor ons essentieel. Dutchdrops en OSL Europe passen prima bij elkaar. Wij delen de visie dat het belangrijk is je te specialiseren in een branche en dat het essentieel is om de taal van de klant te spreken”.

Robbert de Smit, eigenaar van Dutchdrops ziet nog een andere overeenkomst: “Bij beide bedrijven zijn de lijnen tussen de klant en de software ontwikkelaars kort. Maatwerk kan daardoor makkelijk geleverd worden, en als het nodig is snel”.

Over OSL Europe

OSL Europe ontwikkelt en levert fashionsoftware voor de kleding- en schoenenbranche. Met onze totaaloplossing STYLEman hebben wij ruime ervaring opgebouwd, zowel bij productiebedrijven als in het groothandel- en retailsegment. Met onze vaardigheden en kennis van de maatgebonden industrie helpen wij onze relaties op alle fronten.

Binnen onze organisatie beschikken wij over grondige kennis van bedrijfsprocessen en -technieken in de modebranche. De oplossingen van OSL Europe bewijzen zich dagelijks bij onze relaties in binnen- en buitenland. Wij ondersteunen hen in het verbeteren van hun performance, bedrijfsprocessen en concurrentiepositie.

Over Dutchdrops

Dit Nederlandse bedrijf heeft een eigen platform ontwikkeld voor webshops, toegesneden op de fashionindustrie. Zij ontwerpen hoogwaardige en professionele webshops, met als doel om de e-commerce en de brand identity succesvol met elkaar te verweven. Dutchdrops werkt met vooraanstaande vormgevers, zowel in dienstverband als freelance. Voorbeelden van door Dutchdrops ontworpen webshops zijn die van Vanilia, Oilily en Mudjeans.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*