Partou Kinderopvang zeer tevreden over PEAK-IT Managed Services

Naarden, 4 november 2011 – Recent is ICT Dienstverlener PEAK-IT (www.peak-it.nl) ingeschakeld voor Partou Kinderopvang. De aanwezige kennis, de financiële aantrekkelijkheid en de administratie wogen zwaar in de keuze van Partou.

Voor Partou, met 110 vestigingen een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland, is het inschakelen van PEAK-IT Managed Services de perfecte oplossing voor hun IT situatie. “Onze IT professional had zijn handen vol aan het verhelpen van de dagelijkse problemen, waardoor de bereikbaarheid niet in orde was. Het aantal calls was echter ook niet hoog genoeg om hier een extra persoon voor aan te nemen,” aldus IT manager Tom van der Poel . “PEAK-IT Managed Services heeft dit probleem voor ons verholpen.”

Ook al heeft een kinderopvang organisatie geen enorme IT behoefte, het heeft wel degelijk ondersteuning nodig. Hierbij is het belangrijk dat het internet goed functioneert en dat de telefoons werken. Van der Poel is enthousiast over de samenwerking. “We zijn heel tevreden over PEAK-IT Managed Services. Ze werken heel pragmatisch, het is financieel aantrekkelijk en het is een fijn idee om te weten dat de telefoon bemand is. In het verleden hebben we eens een KPN storing gehad die een groot aantal van onze vestigingen trof. Toen stond de telefoon roodgloeiend, omdat iedereen wilde weten wat er aan de hand was. Hierdoor waren we al snel onbereikbaar. Dat is iets dat nu niet meer voorkomt.”

Een groot voordeel voor Partou is ook de administratie van de calls die PEAK-IT voor zijn rekening neemt. Van der Poel: “We hadden hier wel tooling voor, maar door de drukte kwamen we er vaak niet aan toe om het goed te verwerken. Nu krijgen we iedere maand een duidelijk overzicht op de factuur en zien we precies wat de problemen zijn geweest.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*