PEAK-IT komt met PEAK Engineering

Naarden, 14 november 2011 – ICT dienstverlener PEAK-IT heeft recent een nieuwe divisie geïntroduceerd onder de naam PEAK Engineering. PEAK Engineering detacheert technische professionals, binnen o.a. de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en machinebouw.

De dienstverlener heeft in het verleden al meerdere onderdelen succesvol opgebouwd, waaronder PEAK Financials, met detachering van financieel personeel, en PEAK-IT Managed Services, die IT infrastructuur diensten levert. Met PEAK Engineering wil PEAK-IT de klant optimale ondersteuning bieden in technische functies.

PEAK Engineering (http://www.peak-engineering.nl/), onder leiding van Astrid Groenendijk, richt zich op het detacheren van hoger geschoold technisch personeel. Dit zal zij gaan doen vanuit het hoofdkantoor in Naarden. “Ik vind het een uitdaging dat ik mijn ervaring in de branche kan gaan toepassen bij PEAK Engineering. Natuurlijk is mijn doel om van PEAK Engineering een groot succes te maken,” aldus Groenendijk. De medewerkers zijn inzetbaar op basis van detachering met optie tot overname waarbij de regie geheel in handen is van de opdrachtgever.

Over PEAK-IT
PEAK-IT (http://peak-it.nl/) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering, ICT uitbesteden, Managed Services en Advies en Opleidingen. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven IT-specialisten. Vanuit Naarden en Den Haag werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en onlangs – voor de vierdekeer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*