Plusine ICT breidt uit met Cloud diensten

,

Nadat eerder dit jaar al het aantal medewerkers van Plusine ICT met 25% steeg en er een vestiging in Veendam bij kwam, is het moment daar: ons datacenter is gereed. Met haar eigen datacenter kan Plusine ICT klanten nog beter faciliteren. Plusine ICT is vanaf vandaag in staat om o.a. Cloud diensten te leveren.

Cloud diensten

De business wordt steeds meer afhankelijk van een betrouwbare en beschikbare  IT-omgeving voor ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Plusine ICT biedt met haar datacenter IT-diensten die centraal draaien en voor de gebruiker transparant zijn. Daarnaast biedt zij ononderbroken beschikbaarheid.

 ‘Everything as a service’

Vanuit het datacenter zijn de mogelijkheden op basis van Cloud, SaaS en PaaS legio. Naast de reguliere XaaS diensten die Plusine ICT nu al levert, bieden we nu ook diensten met meer toegevoegde waarde zoals back-up & restore, bedrijfscontinuïteit & uitwijk, e-mail archivering en monitoring. Dit is nog maar het begin. Op dit moment werkt Plusine ICT aan meerdere Cloud oplossingen, om aan de verschillende behoeftes van de klant te voldoen. 

Een voordeel van de Cloud diensten is dat er geen extra investeringen voor u aan te pas komen, u betaalt voor gebruik en niet voor bezit (Capex versus Opex). Cloud computing maakt het ‘pay-per-use’ model aantrekkelijker dan ooit.

In eigen beheer

Plusine ICT heeft de dienstverlening in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd, met o.a. HP en Fortinet infrastructuur, in een ISO 27001 gecertificeerd datacenter. Natuurlijk passend bij de wensen en eisen van de klant. Voor nu en in de toekomst.

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Cloud oplossingen en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op: www.plusine.com/masterthecloud of bel: 0800-PLUSINE.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*