Spaans leren: breng wat zomerse gevoelens in je winter

De dagen worden korter en donkerder. Is de herfstdip ook bij jou ingetreden? Heel wat mensen hebben er last van vanaf oktober. Het gebrek aan licht speelt ons dan parten. De remedie? Buiten komen of iets actiefs doen. Of nog een suggestie: beide zaken combineren en Spaans te leren in Spanje!


Spaans leren brengt je in zomerse sferen

Zit jij ook een hele dag op je stoel en aan je scherm vastgekluisterd op je werk? Dan kan je vast een zomers gevoel gebruiken tijdens de korte koude dagen tijdens herfst en winter. Een leuk en nuttige manier om dit geweldige gevoel te bekomen, is vast en zeker Spaans leren.

Spaans en Spaans leren doen ook jou vast denken aan strand, zon, zee, lekker eten en uitbundige mensen. De heerlijke taal is aangenaam om horen. Het wordt nog leuker als je ze zelf kan begrijpen én zelfs spreken. Zo geniet je nog meer van het zonnige karakter van de Spanjaarden.

Door Spaans te leren kan je ook beetje bij beetje begrijpen waar dat sterke zuiderse karakter vandaan komt. Dat is zeker het geval wanneer Spaans leren in Spanje jouw keuze is.


Met Spaans leren Spanje ontdekken

Barcelona, Madrid, Valencia,… Het kan niet anders of je hebt al van deze steden gehoord. Wil je dus met Spaans leren Spanje ontdekken? Het kan! Schrijf je in voor een talencursus in een taalschool van de stad van jouw keuze. Met je medecursisten trek je er op uit om je gaststad te ontdekken.

Trek er ook eens op uit en leer nieuwe mensen kennen. Koop je krant – die je beetje bij beetje, maar hoop en al snel zal gaan begrijpen –, loop binnen in een gezellige bar en vraag je café con leche of cerveza – een tapa krijg je er vaak gewoon bij – en sla een praatje met andere mensen. Door Spaans te leren, vlot het vanzelf.

En bovendien schijnt de zon in Spanje ietsje langer. Ook dat maakt Spaans leren in Spanje net zo speciaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*