Spectral introduceert Tv meubels 2.0 – Simply plug and play – iPhone® – iPod® – iPad® – Bose®

Op dit moment is één van de grootste trends in consumenten elektronica de alsmaar platter wordende televisie. Een welkome ontwikkeling, met helaas één nadeel: de moderne platte tv’s hebben een slechte geluidskwaliteit
in vergelijking met de oude beeldbuis televisie. Om dit gemis te compenseren worden front luidsprekers, achter luidsprekers en een sub woofer gekocht. Vaak geen fraai gezicht. De speakers staan verspreid in de woonkamer en zijn met meterslange kabels verbonden aan een losse versterker. Ook het koppelen van uw iPhone®, iPod® en iPad® aan uw tv en/of sound system veroorzaakt ongewenste situaties. De innovatieve tv en audio-meubels van Spectral brengen orde in deze chaos.

Spectral maakt techniek onzichtbaar

Onder het motto ‘Spectral maakt techniek onzichtbaar’ introduceert Spectral Tv meubels 2.0. Een nieuwe generatie tv meubels waarbij naast de tv en het sound system, ook uw nieuwste Apple® producten volledig geïntegreerd kunnen worden in het meubel. U koppelt uw iPhone®, iPod® en iPad® met de ‘Simply plug and play’-techniek eenvoudig en onzichtbaar aan elke tv en sound system in het Spectral meubel.

Apple® en BOSE® volledig geïntegreerd in Spectral meubels

Geen instrument heeft ons leven de laatste jaren zo veranderd als de smartphone en tablets. Ze vormen momenteel dé interface tussen communicatie, entertainment en consumenten elektronica. Toch is het koppelen van smartphones en tablets aan bijvoorbeeld uw tv of sound system nog niet vanzelfsprekend. Daarin brengt Spectral dit najaar verandering met ‘Simply plug and play’. Daarnaast introduceert Spectral de mogelijkheid de nieuwe ‘BOSE® Lifestyle® 135’ en ‘CineMate® 1 SR’ systemen te integreren in de modellijn Cocoon van Spectral.

Simply plug and play

Vanaf dit najaar is het mogelijk uw iPhone®, iPod® and iPad® eenvoudig in het ingebouwde Apple® Dock van uw Spectral meubel te steken. De ‘Simply plug and play’-applicatie koppelt het apparaat direct en simultaan aan uw tv en sound system. En laadt bovendien direct op.

De simpele connectie tussen uw iPhone®, iPod® and iPad® maakt het mogelijk uw foto’s, video’s en muziek eenvoudig af te spelen op uw tv en sound system. En zoals we gewend zijn van Spectral, is alles natuurlijk naadloos geïntegreerde en is de elektronica onzichtbaar weggewerkt in het meubel.

De nieuwe tv-meubels van Spectral met de optioneel geïntegreerde sound-systemen maken het geheel thuis tot een ware sound and vision sensatie. Neem daarbij nog het exclusieve design en de 1.950 kleurmogelijkheden van de Spectral meubels en uw droom is compleet.

Meer informatie over alle Spectral audio, tv en wandmeubels vindt u op www.spectral.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*