Top 10 relatiegeschenken tips voor beauty relatiegeschenken

, , , ,

De donkere dagen voor kerst en oudjaar komen er weer aan. Dit is eveneens de tijd om mensen te bedanken. Daarom is het leuk om in de laatste weken van het jaar uw klanten een kleine attentie mee te geven. U zou het kunnen zien als een klein bedankje omdat ze vaste klant zijn. Maar u kunt uw Relatiegeschenken ook laten bedrukken om uw klanten alvast fijne feestdagen en een goed 2012 te wensen of juist als ‘visitekaartje’ met uw contactgegevens voor nieuwe klanten.

Beauty Relatiegeschenken
Beauty RelatiegeschenkenVan Helden Relatiegeschenken heeft een heel uitgebreid assortiment en misschien vindt u het lastig om een geschikt relatiegeschenk voor uw kapsalon, beautysalon of nagelstudio te vinden. Daarom hebben we hieronder een Top 10 gemaakt van de tien meest bestelde relatiegeschenken door bedrijven in de ‘beauty branche’.

Top 10 populaire ‘beauty’ relatiegeschenken
1. Make-up Spiegel vanaf € 0,33
2. Make-up Spiegel vanaf € 0,45
3. Haarborstel met spiegel vanaf € 0,55
4. Uitklapbare haarborstel vanaf € 0,59
5. Lippenbalsem vanaf € 0,49
6. Lippenbalsem Tender vanaf € 0,47
7. Balpen Lipstick vanaf € 0,29
8. Zeepblaadjes soap vanaf € 0,49
9. Zakagenda Wire-O vanaf € 0,85
10. 4-delige manicureset vanaf € 0,29

U kunt, als u niet meteen wilt bestellen, nu ook online eerst een offerte aanvragen. Bekijk ook de beoordelingen die klanten voor u bij het artikel hebben geplaatst. Veel gebruikte bedankjes zijn ook aanstekers, notitieboekjes en balpennen. Ook handig voor op beurzen en andere evenementen.

Van Helden Relatiegeschenken.
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte reclameartikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*