Traditionele kerst relatiegeschenken populair

December maand wordt traditioneel als een geschenkenmaand beschouwd. Iedere werknemer vraagt zich dan af wat de Sint of de Kerstman zal schenken dit jaar. Door de hulp van bepaalde fiscale regels is het heel goed mogelijk om in de dure decembermaand kerst relatiegeschenken, originele relatiegeschenken of goedkope relatiegeschenken te geven.

Met Sinterklaas worden heel wat werknemers verrast door hun werkgevers met een banketletter of een chocoletter. Met kerst worden er massaal pakketten weggegeven, meestal de traditionele geschenken, manden of dozen die vol zitten met allerlei lekkere en leuke artikelen. Behalve de traditionele kerstgeschenken, worden er ook cadeaubonnen, geheel verzorgde arrangementen, schilderijen, gadgets, diners, pretparkbezoeken, workshops, hotelovernachtingen en nog veel meer cadeau gedaan. Daarnaast is het steunen van een goed doel in deze maand ook zeer populair.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*