Van rood naar roze!

, ,

De herfst is weer begonnen en de nieuwe jassen komen langzaam weer te voor schijn. Aan het einde van de regenachtige zomer van 2011 is ook Droomboeket.nl in een nieuw jasje gestoken.

De klanten zijn razend enthousiast over deze vernieuwing. Niet alleen de lay-out is veranderd, maar op alle fronten is de webshop vernieuwd. De trend van het online bestellen zet nog steeds door in allerlei branches. Voor consumenten wordt het steeds makkelijker om producten te bestellen. Droomboeket.nl heeft daarom het bestelsysteem nog makkelijker gemaakt zodat iedereen snel online kan bestellen . Uit de enquête is dan ook gebleken dat 74 procent van de klanten het bestelsysteem zeer eenvoudig vindt. Daarnaast is assortimentsuitbreiding in de verschillende productgroepen een feit.

Droomboeket.nl is niet alleen interessant voor consumenten, maar ook voor zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten is er een partnerprogramma ontwikkeld. Deze wordt continue vernieuwd en aangepast. Het partnerprogramma staat erg goed aangeschreven.

Bekijk de vernieuwing met eigen ogen op http://www.droomboeket.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*