VideoCounter.com maakt het uploaden van online video’s maar 25 video sites in één klap mogelijk

, , , , , , ,

Brussel/Dinslaken, 27. oktober 2011 – VideoCounter.com, de europese marktleider voor video upload en distributie, heeft zijn bereik vergroot: Sinds afgelopen week is de directe, automatische upload van online video’s naar een totaal van 25 regionale en globale video en social sites, waaronder nu ook Twitter, LinkedIn en Facebook, zonder extra kosten mogelijk.

De integratie van de nieuwe social media sites, maar ook van blogging-diensten en social bookmarking sites maakt van VideoCounter.com een tool die zich bij uitstek voor een effectief én internationaal videomarketing eigent: Met slechts enkele kliks worden online videos automatisch over tal van videoportals zoals YouTube, 123Video.nl, Dailymotion enz. verspreid, waardoor het tijdrovende handmatige uploaden overbodig wordt. Ook social sites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Tumblr zijn nu geïntegreerd. Deze brede distributie zorgt voor een enorme vermenigvuldiging wat het online bereik van een online filmpje betreft.

Bedrijven gebruiken de upload- en statistiek-functies van VideoCounter.com – die sinds september overigens ook in Nederland en België vertegenwoordigd is – om hun bedrijfscommunicatie met ondersteuning van videomateriaal op een innovatieve en bijtijdse manier online te brengen – en daarmee hun potentiële klanten tussen de internet users optimaal te bereiken. Tenslotte gaat aan het merendeel van koopbeslissingen inmiddels een online-recherche vooruit – een brede aanwezigheid op internet is daarom een “must” voor bedrijven uit alle branches. Wie online slechts via zijn homepage te vinden is, laat naar mening van vrijwel alle online marketing experten een hoop kansen voorbij gaan.

Voor bedrijven, die reeds van videocommunicatie gebruik maken en bijvoorbeeld over image of product filmpjes beschikken, is de probleemstelling vaak het omzetten van een efficiënte online videomarketing strategie: Wie zijn video’s handmatig probeert online te zetten, moet zich, als hij niet veel moeite op zich wil nemen, op een klein aantal video sites beperken. VideoCounter.com lost het probleem op door een automatische upload naar een grote bandbreedte aan video en social sites te verzorgen – het resultaat is dat de via VideoCounter.com geuploade video’s op de meest bezochte video portals en social sites prominent te vinden zijn. Naast de betere aanspraak van de internet users, die steeds langer op deze sites vertoeven, wordt hierdoor ook een uiteraard gewenste SEO-effect bereikt: de links vanuit al deze online publicaties kunnen leiden tot een betere ranking van de betreffende homepage.

Alle informatie over gebruik van VideoCounter.com en de bijgekomen video en social media sites zijn te vinden op http://www.videocounter.com/pages/nl/meer-info.php .

Daarboven heeft VideoCounter.com ook een eigen video portal gelanceerd: de upload op VCPortal is vooralsnog automatisch inbegrepen in de tegoed-paketten, die gebruikers van VideoCounter.com kunnen kopen. Wie zich nu registreert op http://www.videocounter.com/pages/nl/inloggen/registreer.php ontvangt gratis een tegoed-pakket met 3 upload naar alle aangesloten sites t.w.v. 120,- EUR. Deze actie is tijdelijk begrensd.

Globale aangesloten sites:

Video.Aol.com, Bing.com/videos, Blinkx.com, Blip.tv, Dailymotion.com, Del.icio.us, Facebook.com, Video.Google.com, Linkedin.com, Metacafe.com, Myspace.com, Stumbleupon.com, Truveo.com, Tumblr.com, Twitter.com, Portal.VideoCounter.com, YouTube.com

België:
Video.Lalibre.be

Nederland:
123Video.nl, Zie.nl

Duitsland:
Businessworld.de, Clipfish.de, Favoriten.de, Video.Gmx.de, Kewego.de, Mister-Wong.de, MyVideo.de, OneView.de, Sevenload.com, Video.Web.de

Frankrijk:
Voila.fr, Wideo.fr, Ma-Tvideo.France3.fr

Italië:
Video.Tiscali.it, Video.Virgilio.it

Spanje:
Dalealplay.com, Orange.es

Oostenrijk:
ATV.at

USA:
Veoh.com, Vimeo.com

Over VideoCounter.com

VideoCounter.com (http://www.videocounter.com/pages/nl/start.php) is een online tool voor de automatische upload van videobestanden naar tal van video sites en sociale netwerken uit Europa en de Verenigde Staten. Tevens stelt VideoCounter.com dagelijkse statistieke evaluaties met betrekking tot page views, commentaren enz. ter beschikking. Dit betekent voor de gebruiker een grote tijdbesparing: VideoCounter.com maakt de directe upload van een videobestandje naar 25 video-sites in één klap mogelijk. De grote verspreiding van het video op de belangrijkste video en social communities in Europa/USA betekent tevens de kans op meer kliks en een groter online bereik.

VideoCounter.com wordt aangeboden door Webeffekt AG, Dinslaken in Duitsland. De firma Webeffekt AG bestaat sinds 1997 en houdt zich bezig met internationaal online marketing en webontwikkeling. Daarbij horen o.a. SEO, SEM en VSEO met de bijkomende monitoring.

VideoCounter.com is nu ook in België en Nederland vertegenwoordigd. Ons nederlandstalig team is te bereiken via bru(at)videocounter.com.

webeffekt AG
Dr. Robert Biermann
Magnusstr. 18
46535 Dinslaken
Deutschland

telefoon: +49 (0)2064 / 4867-0
fax: +49 (0)2064 / 4867-19
email: bru (at) videocounter.com
web: http://www.videocounter.com/pages/nl/meer-info.php .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*