Waarzegger adviseert over de toekomst

Heel vaak vragen mensen zich af hoe een waarzegger of heldervoelende over het verleden, heden en toekomst kan vertellen. Hoe komen ze achter alle informatie en soms ook feiten? De waarzeggerij is een breed begrip, men kan helderzien, helderhoren of heldervoelend zijn. Mediums zoals medium Willem worden vaak ingeschakeld als we meer willen weten over bepaalde zaken.

De ene waarzegger focust zich meestal op een persoon om meer over hem of haar te weten te komen, de andere maakt gebruik van instrumenten zoals kaarten, bollen, stenen en allerlei andere instrumenten. Waarzeggers beschikken over een bepaalde gave waardoor ze zich kunnen inleven in een andere persoon. Als een waarzegger zich focust op een bepaalde persoon, kan hij of zij bijvoorbeeld over de gebeurtenissen en feiten vertellen over die persoon. Daarnaast kunnen ze ook advies over het verleden, toekomst en heden geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*