Zador lanceert nieuwe website: Zador Schakelkasten

, , ,

Besturingskasten en Elektriciteitskasten zijn niet de meest interessante objecten voor de gemiddelde passant. De functie van deze kasten en het belang hiervan zijn echter niet te onderschatten. De schakelkasten worden ondermeer gebruikt voor buitenopstellingskasten, elektriciteitskasten, regelkasten, transformatorstations en besturingskasten. Vanwege deze belangrijke functies moet de betrouwbaarheid en duurzaamheid dan ook gewaarborgd worden.Schakelkasten
Daarnaast nemen de schakel-, besturings- en elektriciteitskasten vaak een prominente plek in van de openbare ruimte in stedelijk of landelijke omgeving. Hierom vraagt ook de vormgeving van deze kasten ook de nodige aandacht, zodat ze niet als storend en lelijk worden ervaren.

Zador schakelkasten
Zador heeft een nieuwe site gelanceerd speciaal voor hun specialisatie in schakelkasten om de informatie hierover zo volledig en overzichtelijk mogelijk aan te bieden aan hun klanten.

Zador is een metaalwarenfabriek, dat o.a. gespecialiseerd is in plaatwerk, RVS-behuizing.
Met de specialisatie is Zador schakelkasten producent voor RVS schakelkasten in diverse toepassingsmogelijkheden waar schakelkasten of RVS behuizingen nodig zijn zoals bijvoorbeeld in: industrie, waterhuishouding voor omkasting pompinstallatie, regelkasten voor infra voor matrixborden etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*