Zorgcentrum hergebruikt oude bankstellen en hoekbanken

Een zorgcentrum in Tiel ziet na een grote verbouwing niet veel veranderd uit. Na de verbouwing is er bewust gekozen voor de oude meubels zoals bankstellen, hoekbanken, kasten, tafels en nog veel meer. Door op de eigen bankstel of hoekbank te zitten voelen de bewoners zich weer helemaal thuis in hun nieuwe omgeving.

Onlangs werd er een opendag gehouden voor een ieder die de sfeer van het zorgcentrum wilde proeven. Er is bij de verbouwing bijvoorbeeld goed nagedacht over de indeling van de diverse ruimtes. Zo is er bewust gekozen voor kleine zitruimtes en knusse kamertjes. In het zorgcentrum is er plaats voor meer dan tachtig senioren die begeleiding en verzorging nodig hebben. Er is ook nog eens ruimte voor ongeveer 45 ouderen met een lichamelijke beperking of dementie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*