CanDo brengt binnendeuren onder KOMO

, ,

Deuren van CanDo zijn met uiterste zorg geproduceerd. Dat dit succesvol gebeurt, blijkt uit het feit dat CanDo deuren moeiteloos door de KOMO testen zijn gekomen.

CanDo biedt een breed assortiment binnendeuren en buitendeuren. Naast het leveren van duurzame deuren (FSC, PEFC en TFT) is ook kwaliteit één van onze speerpunten. Dat vertaalt zich in het behalen van de KOMO certificering op maar liefst 40 modellen in het assortiment.

Waarom KOMO?

KOMO staat voor kwaliteit. Producten die KOMO gecertificeerd zijn bieden een stuk zekerheid. Zekerheid omtrent kwaliteit van de producten waarmee wordt gewerkt.

Welke deuren?

In het totaal zijn 40 modellen deuren gecertificeerd. CanDo deuren maken qua constructie gebruik van een vlaskern. Deze kern maakt de deuren bijzonder stabiel en vormvast. Dat bleek eigenlijk ook al uit het jarenlang zeer beperkte aantal klachten op onze deuren. Naast de Whiteline binnendeuren is ook de Designline gecertificeerd. Tenslotte zijn de CanDo deuren ook geschikt om toe te passen in een vochtige ruimte als bijvoorbeeld een badkamer. Hiermee kan de gekozen sfeer in de gehele woning worden doorgezet.

Waarom CanDo?

CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten, waaronder laminaat en deuren waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen in vrijwel ieder interieur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*