Kantoormeubelen op maat

, ,

Kantoormeubelen op maat

De tijd dat een kantoor inrichten bestond uit het neerzetten van een paar bureaus, computers en kasten is allang voorbij. Goede kantoormeubelen zijn onmisbaar geworden. Neem bijvoorbeeld een bureaustoel. Deze moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook flexibel ingesteld kunnen worden. En wat dacht u van de bureaus? Werknemers moeten deze op de juiste hoogte kunnen afstellen, zodat zij een goede werkhouding aan kunnen nemen.

Snel, scherp en specifiek

Desko kantoormeubelen is uw specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. In de breedste zin van het woord, want naast de kantoorartikelen vindt u bij ons bijvoorbeeld ook scheidingswanden, accessoires en kapstokken. Dit allemaal tegen een zeer scherpe prijs.

En dat is nog niet alles. Doordat wij vestigingen hebben in Amsterdam, Alkmaar, Vianen, Eindhoven en Purmerend, zijn wij in staat om binnen 24 uur nieuwe – en gebruikte kantoormeubelen te leveren en te plaatsen. Grote aantallen of specifieke wensen zijn voor ons geen probleem.

Kwaliteit en duurzaamheid

Desko kantoormeubelen gelooft in de kwaliteit en duurzaamheid van onze meubelen. Daarom krijgt u van ons een kwaliteitsgarantie van twee tot tien jaar op gebruikte- en nieuwe kantoormeubelen. Voordat wij de gebruikte kantoormeubelen te koop aanbieden, worden ze door ons nauwkeurig gecontroleerd, opnieuw gestoffeerd en grondig gereinigd. Hierdoor zijn de meubelen nauwelijks van nieuw te onderscheiden. En door deze gebruikte meubelen nieuw leven in te blazen, maakt u ook nog eens een maatschappelijk verantwoorde keuze.

Online en offline

Bij Desko kantoormeubelen kunt u uw vragen stellen op de manier die u prettig vindt: online, telefonisch of in één van onze vijf showrooms. Welke manier u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van een persoonlijk advies en een offerte op maat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*