winkelwagenmuntjes

Winkelwagenmuntjes met logo.

YESGIFTS.NL is het adres voor winkelwagenmuntjes. Bij deze leverancier van relatiegeschenken kunt u de muntjes met uw eigen logo laten maken vanaf een kleine oplage. Al vanaf 250 stuks kunt u het standaard winkelwagenmuntje aan sleutelhanger laten fabriceren zoals u het wilt. Deze muntjes passen op het boodschappenwagentje van uw supermarkt. Er zijn ook andere soorten winkelwagenmuntjes verkrijgbaar. Ook een muntje in een lanyard kunt u vinden in het assortiment wat online staat op de website van deze totaal leverancier van relatiegeschenken.

Yesgifts.nl levert Relatiegeschenken, Promotieartikelen en Bedrijfsgeschenken.

Ook verkrijgbaar:

Zadelhoesjes | rugtasjes | pennensets | A5 mappen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*