Zadelhoesjes

Zadelhoesjes met logo.

Bij YesGifts.nl kunt u zadelhoesjes bestellen die bedrukt worden met uw logo of tekst. Deze online relatiegeschenken leverancier kan de zadelhoesjes snel leveren. De zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u altijd eerst een proef per email. U ziet dan een afbeelding van uw zadelhoesje met uw eigen logo er op gedrukt. Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven gaat uw zadelhoes in productie.  Ook wanneer u met spoed zadelhoesjes wilt kopen bent u bij deze leverancier aan het juiste adres.

Yesgifts.nl levert Relatiegeschenken, Promotieartikelen en Bedrijfsgeschenken.

 

Ook verkrijgbaar:

Fleece sjaals | sporttassen | wintermutsen | oranjeartikelen


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*