3000m2 tuinmeubelen showroom in Beuningen

20-01-2012, Beuningen. Frits Wolf is de grootste tuinmeubelen showroom in Beuningen. De showroom van Frits Wolf telt 3000m2 aan tuinmeubelen. Naast tuinmeubelen verkoopt Frits Wolf ook allerlei gerelateerde artikelen waaronder barbecues, tuinkussens, servies, parasols en noem maar op. Alles is aanwezig wat uw tuin tot een plezierige beleving maakt.
Frits Wolf heeft ook een webwinkel. Frits Wolf levert direct uit voorraad en heeft dan ook een grote distributiecentrum naast de showroom. Frits Wolf beschikt ook over een eigen bezorgdienst en als u dat wilt worden de tuinmeubelen ook aan huis gemonteerd bij levering. Daarmee heeft Frits Wolf bewezen een uitstekende service te verlenen. Ook de after-sales is bij Frits Wolf goed geregeld. De tevredenheid van de klant staat altijd voorop en dat is de reden waarom Frits Wolf Tuinmeubelen al 40 jaar actief is en blijft groeien.

In de showroom is een kidscorner aanwezig. Als u gezellig langs komt, nodigen wij uw kinderen ook uit. Die zullen zich zeker vermaken terwijl u rustig kunt rondkijken.

Met een showroom van 3000m2 heeft Frits Wolf één van de meest uitgebreide tuinmeubelen collecties. Frits Wolf heeft niet alleen een zeer grote collectie aan tuinmeubelen, ook de diversiteit aan merken is ongekend. Met merken zoals 4 Seasons Outdoor, Bellagio, Gloster, Grandhall, Weber, Cinderella en nog veel meer is de collectie aan tuinmeubelen van Frits Wolf meest veelzijdig.

Kom langs bij Frits Wolf in Beuningen of bezoek de tuinmeubelen webwinkel.

De contact gegevens vindt u hieronder.

Frits Wolf Tuinmeubelen

Hadrianussingel 29
6642 AH Beuningen
Gelderland
Tel.0246754810
Website: http://www.fritswolf.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*