APP-Parking vindt geparkeerde auto terug

Best, 25 januari 2012 – SMSParking introduceert vandaag APP-Parking op de BlackBerry. De App was al beschikbaar op de Iphone en de Android. Met de App voor BlackBerry beschikt SMSParking over een unieke propositie. Het bedrijf is nu de eerste aanbieder van een parkeer-App met GPS-functionaliteit beschikbaar op alle platformen. Gebruiksgemak is van groot belang. APP-Parking kan via de App-Store, Android Market of BlackBerry App-World gedownload worden.

“Gebruikers van een parkeerdienst stellen steeds meer eisen. Bovendien moet het allemaal handig en gemakkelijk zijn. Samen met applicatiebouwer Applisive hebben we gebruikerswensen grondig bestudeerd. Resultaat is APP-Parking. Met bijvoorbeeld het activeren van aanmelden van parkeertijd in slechts twee handelingen. En mocht je vergeten zijn waar je auto staat geparkeerd dan vindt APP-Parking deze via GPS terug. Permanent anticiperen op wensen van gebruikers is cruciaal voor het succes van de parkeerdienst en/of App”, aldus Mladen Ciric, directeur van SMSParking.

APP-Parking biedt nog veel meer functionaliteit. Bij parkeren zoekt de App zelf de relevante parkeerautomaat met zonenummer op; bij het wegrijden van de parkeerplaats zonder afmelding doet APP-Parking deze afmelding alsnog automatisch; er kan worden gekozen tussen parkeren voor een bepaalde periode met eindtijd of geheel flexibel; en je kan zelfs het parkeergeld betalen voor meerdere auto’s tegelijk.
APP-Parking is per direct te gebruiken in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Enschede, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, 
’s-Hertogenbosch en Beverwijk. Steden waar de App binnenkort gebruikt kan worden zijn Utrecht, Velsen, IJmuiden, Hoorn en naar verwachting ook in Den Haag.

APP-Parking is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*