Be Informed introduceert standaardoplossingen voor overheden

, , ,

Be Informed introduceert drie laagdrempelige standaardoplossingen voor overheidsdiensten gericht op het verlenen en verstrekken van meervoudige vergunningen, uitkeringen of subsidies.
De oplossingen zijn gebaseerd op de kennis en ervaring, zoals die liggen besloten in het Be Informed business process platform. Deze software suite heeft bewezen administratieve processen verregaand te vereenvoudigen en doelmatiger te maken. Overheden, burgers en bedrijven kunnen nu dankzij de nieuwe standaardoplossingen snel en voordelig profiteren van een betere dienstverlening bij het verstrekken van uitkeringen, vergunningen of subsidies.
3x Alles-In-Eén
1) Multi-Benefit Solution – uitkeringen voor de gezondheidszorg, sociale zaken of onderwijs
De Be Informed Multi-Benefit Solution is de enige oplossing om alle soorten uitkeringen binnen één systeem en proces te behandelen. De oplossing hergebruikt informatie en basisregistraties, wat fouten voorkomt en kosten drukt. Invoering leidt veelal tot volautomatische afhandeling van aanvragen (straight through processing, STP) en biedt uitgebreide zelfbedieningsmogelijkheden voor burgers.
2) Multi-Permit Solution – vergunningsverstrekking door overheden
De Be Informed Multi-Permit Solution is de enige standaardoplossing voor alle typen vergunningen, binnen een enkel systeem met één enkele webinterface met alle benodigde functies voor zowel burgers, bedrijven als betrokken overheidsinstanties. Overheidsinstanties zijn zo beter in staat burgers en bedrijven snel en foutloos te bedienen.
3) Multi-Subsidies Solution – subsidieverstrekking door gemeenten
Een toepassing van Be Informed-partner Capgemini voor subsidieverstrekking door gemeenten, die eveneens is gebaseerd op het Be Informed business process platform. De oplossing kan meerdere gemeenten tegelijk ondersteunen. De Multi-Subsidies Solution ondersteunt de Nora/Gemma- en King-standaarden; is te integreren met documentbeheersystemen en financiële pakketten; en is gebaseerd op open standaarden, zoals StUF.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*