De lancering van babytas.nl; nog niet eerder vertoond uniek concept!

, , ,

De komende twaalf maanden laat de onlangs gelanceerde website www.babytas.nl u meekijken achter de schermen. Iedere maand vertelt het team van babytas.nl u precies hoe de zaken er voor staan. Ze geven volledige openheid over uitgaven, inkomsten en de marketingtools die ze inzetten en de rendementen die deze tools opleveren. U leest maandelijks op www.twinklemagazine.nl een update waarin alle facetten van het online ondernemerschap worden belicht. Naast een vaste set kerngetallen vertelt het team van babytas.nl u waar ze tegenaan zijn gelopen, voor welke oplossingen ze hebben gekozen en wat het rendement daarvan is. Zo krijgt u als lezer een goed beeld van wat er komt kijken bij de start van een webshop.

Babytas.nl is een internetwinkel die uitsluitend luier- en verzorgingstassen verkoopt. Wanneer u op zoek bent naar meer dan alleen een functionele luiertas bent u hier aan het juiste adres! Het uitgebreide assortiment varieert van stoere mannentassen tot elegante vrouwentassen. Bezoek de overzichtelijke website www.babytas.nl en laat u verrassen door de prachtige collectie tassen.

Babytas.nl

Telefoonnummer 085-401 0045 maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*