DE norm Building Service 01-2012 is uit!

, , ,

De nieuwe uitgave van DE norm staat natuurlijk in het teken van de VSK 2012 en de Wilo-Assistent, de App van Wilo
 
In de nieuwste uitgave van DE norm vindt u natuurlijk veel VSK-nieuws. Net als voorgaande edities zal Wilo Nederland B.V. ook deze keer acte de presence geven op de VSK 2012 in Utrecht. In deze uitgave doen wij een korte introductie van wat u allemaal op onze stand kunt verwachten. Deze keer zijn we te vinden in hal 8 stand nummer B009 en B010. Naast onze hoofdstand staat op het innovatieplein Vuur in hal 7 de onlangs gelanceerde Wilo-Stratos GIGA. Deze hoog efficiëntie droogloper heeft onlangs de “IF Product Design Award” gewonnen, reden genoeg voor een prominente plaats op dit innovatieplein. de “IF Product Design Award” werd in de wacht gesleept voor de kwaliteit van het ontwerp, innovatie, milieuvriendelijkheid, functionaliteit en ergonomie.
 
Ook de “Red Dot Award: Product Design 2011”-winnaar Wilo-Helix EXCEL zal zowel in DE norm als op onze stand te zien zijn. Deze drukverhoginginstallatie leent zich goed voor drinkwatervoorzieningen, bluswater en industriële toepassingen.
 
Op de stand kunt u ook onze App testen. De Wilo-Assistent, de app voor de installatiesector. Deze app kan u ondersteunen bij pompuitwisselingen, besparingscalculaties, pompselecties, storingsmeldingen en nog veel meer. Indien u niet in het bezit bent van een geschikte smartphone kunt gewoon uw pompuitwisselingen blijven sms-en naar 06 427 56 900.
 
Ook wanneer u niet in het bezit bent van een iDevice (iPhone, iPad of iPod Touch) kunt zowel online als offline gebruik maken van tal van tools die wij aanbieden. De nieuwste is de online catalogus. Hierin vindt u op intuïtieve wijze producten en alle daaraan gerelateerde informatie, zoals specificatiebladen, documentatie en bestelinformatie.
 
Naast onze productinnovaties informeren wij u graag over onze veelzijdige service afdeling, de energie consultant en onze  Wilo-Brainbox trainingswand. Ook kunt u uw eigen conditie op de proef stellen op de fietssimulatoren. Kortom op onze stand valt heel wat te beleven. U bent van harte welkom.
 
Er zijn redenen genoeg om deze editie van DE norm even door te bladeren en ons te bezoeken op de VSK.
 
De VSK is van 06 februari t/m 10 februari 2011 en opent dagelijks om 10:00 uur en sluit om 18:00. Donderdag is de beurs tot 20:00 uur geopend.
 
GRATIS naar de VSK 2012? Dat kan. Registreer u dan via onderstaande link:
Registratie voor gratis toegang VSK »

Download de norm nu gratis:
DE norm Building Service 01-2012 (787 KB) » 

VSK registratielink
Registreer u nu voor gratis entree tot de VSK 2012, Jaarbeurs Utrecht. De beurs is van 06 t/m 10 februari.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*